Meny
 

Den store Ruffen boken

Det er ikke alltid så lett å være en liten sjøorm. I alle fall ikke hvis du har vannskrekk! Les mer
Vår pris
89,-
Spar
310,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 89,-
Spar: 310,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

På et hemmelig sted langt ute i havet ligger det en mystisk øy. Her bor den lille sjøormen Ruffen med hele den store familien sin. Skjønt Ruffen er ikke helt som de andre sjøormene – han kan nemlig ikke svømme! Mens de andre leker og har det gøy i vannet, sitter Ruffen trist og ensom på en stein og ser på. De andre sjøormene fortviler, og bestemor er den eneste som tar det hele med stoisk ro. "Ruffen vil bli en god sjøslange. Det kjenner jeg på halen min" (bestemor er nemlig fra en meget fin familie, så fin at de sier sjøslange isteden for sjøorm). Det får bestemor helt rett i. For en dag viser Ruffen at han er den modigste av dem alle.

Verdens søteste sjøorm
Gjennom seks bøker følger vi Ruffen ut på ulike eventyr der han møter utfordringer og knytter vennskapsbånd, blant annet til blekkspruten Tusen-og-tredve som er oppkalt etter slaget ved Stiklestad. Den lille sjøormen Ruffen har gledet små lesere i flere generasjoner, og det med rette, for søtere sjøorm skal du lete lenge etter! Hver bok er fargerikt og fantasifullt illustrert av Thore Hansen.

Alle de seks bøkene om den sjarmerende og hjelpsomme sjøormen Ruffen samlet i ett stort bind. Ruffen er en varmhjertet, modig og eventyrlysten liten sjøorm som opplever mange spennende eventyr.

Innhold:

  • Ruffen. Sjøormen som ikke kunne svømme
  • Ruffen på nye eventyr
  • Ruffen og Den flyvende hollender
  • Ruffen og det mystiske hullet
  • Ruffen og drageslottet
  • Ruffen og Det hemmelige havfolket

 

Sjøormen Ruffen

 

Fakta

Om forfatter / illustratør

Tor Åge Bringsværd er født i Skien i 1939. Etter mange år i Oslo, bor han nå i Hølen (den lille hemmelige landsbyen i Akershus). Bringsværd har fått mange priser for sine verk, både som forfatter og dramatiker. Thore Hansen (f.1942) er forfatter og illustratør. Han har gitt ut en lang rekke bøker for barn og voksne. Thore Hansen er en av Norges mest prominente illustratører, og er spesielt kjent for samarbeidet med Tor Åge Bringsværd.