Meny

Detektivhåndbok + Jakten på slottets hemmelighet

Dette er serien alle barn vil lese – her får du to superpopulære bøker i pakke! Les mer
Vår pris
329,-
Spar
179,-

Veil. pris: 508,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 329,-
Spar: 179,-

Veil. pris: 508,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Detektivpakke til knallpris!

Dette er serien alle barn vil lese – her får du to superpopulære bøker i pakke!

I ‘Jakten på slottets hemmelighet’ er Tiril og Oliver er på telttur med Åtto. De oppdager et blinkende lys i et av vinduene på det gamle kråkeslottet ute på Ormøya. Hva er det som foregår? Detektivene må finne spor, løse gåter og tyde koder - og leseren kan selv bli med på jakten. Det gjelder å ha øynene med seg. Løsningen finnes skjult i teksten og i bildene - og på neste side. Jakten går gjennom hemmelige dører, fuktige kjellere og mørke grotteganger.

Lær ekte etterforskning av en politimann!
Visste du at Jørn Lier Horst, forfatteren av bøkene om Detektivbyrå nr 2, jobbet som politietterforsker? Her har han laget en håndbok i etterforskning og kriminalteknikk, tilpasset de unge detektiver. Her finner du tips og råd om hvordan du blir en god detektiv, og lærer deg alt du trenger for at også du kan begynne å løse mysterier!

Åstedet
Hva er det første man må gjøre når man skal løse et mysterium - har du noen gang lurt på det? Eller hvordan man leter etter spor? Og hvordan tar man egentlig fingeravtrykk? Følger du nøye med gjennom hele boka, klarer du helt sikkert å løse gåtene som er lagt inn til slutt – da har du blitt en god detektiv!

Det er nemlig ingen aldersgrense for å være detektiv. Det å oppdage eller finne ut av ting, handler om å være nysgjerrig, oppfinnsom og oppmerksom, og det er det mange barn som er gode til. I tillegg finnes det en god del smarte metoder og teknikker. De kan du lære her!

Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes' detektivserie har på rask tid etablert seg som en av våre bestselgende serier for yngre lesere. Jørn Lier Horst skriver spennende og virkelighetsnær krim fra den lille byen Elvestad. I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver - og hunden Åtto - som samler bevis, leter etter sammenhenger og tar opp en tidvis farlig jakt for å avsløre forbrytere. Hans Jørgen Sandnes utfyller fortellingene med sine fargerike og detaljerte illustrasjoner. Boka passer både for høytlesning, og for barn som selv kan lese.

Fakta

Utdrag: Detektivhåndbok

Jakten på slottets hemmelighet