Meny
 
Dinosauren Brøle + Dinosauren Jafs
Dinosauren Brøle + Dinosauren Jafs

Dinosauren Brøle + Dinosauren Jafs

Dinosaurer er kult! Og disse bøkene handler om to av de aller kuleste, nemlig Tyrannosaurus Rex og Diplodocus. Lærerike faktabøker i solid papp – til de minste dinosaurentusiastene. Les mer
Vår pris
226,-
Spar
32,-

Veil. pris: 258,-  (Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 226,-
Spar: 32,-

Veil. pris: 258,-  (Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Dinosaurer er kult! Og disse bøkene handler om to av de aller kuleste, nemlig Tyrannosaurus Rex og Diplodocus. Lærerike faktabøker i solid papp – til de minste dinosaurentusiastene.

Visste du at Tyrannosaurus Rex hadde tenner store som bananer? Denne boka handler om en tyrannosaur som blir kalt Brøle, men du møter også et par andre forskjellige dinosaurer. Brøle er kjent for å sette de andre på plass med de fæle brølene sine. Men det er én dinosaur han aldri skremmer eller refser …

Laaang dinosaur 
Diplodocusen var en av de lengste dinosaurene og hadde en veldig lang hals. Denne boka handler om en diplodocus som blir kalt Jafs, men du møter også et par andre forskjellige dinosaurer. Jafs var bare så utrolig sulten - alltid! Heldigvis var de planteetere! Men de tok gjerne maten fra andre dinosaurer. 

Bakerst i bøkene er det et oppslag med enkle dinosaurfakta for den som vil lære om de farlige og forhistoriske dyrene. 

Mange barn er opptatt av dinosaurer, og det er ikke så rart! Disse ENORME og rare dyrene fascinerer stadig nye generasjoner. Forskning viser at sterke interesser er bra for barna, og stimulerer lærelyst og lesevilje. Disse bøkene er en god vei inn i en spennende verden av kunnskap – både om dinosaurer og andre ting!

 

Fakta