illustrasjonsfoto

Dinosauren brøler + Dinosauren Bø!

Dinosaurer er alltid kult! Disse kartonnerte bildebøkene egner seg godt for de yngste dinosaur-fansene. Les mer
Vår pris: 243,-


Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

 Kjøp NÅ - få 12 bonuskroner!

Om boka

Dinosaur-moro for de minste!

Dinosaurer er alltid kult! Disse kartonnerte bildebøkene egner seg godt for de yngste dinosaur-fansene.

Skarpe klør, spisse tenner, lange haler - de forhistoriske dinosaurene er fascinerende! Her kan de aller minste møte dinosaurene gjennom morsomme og frodige illustrasjoner. Boka dreier seg om motsetninger - dinosauren som brøler og dinosauren som nøler; dinosauren som er ren og fin og dinosauren som er dekket med slim, eller dinosauren som skremmer deg og dinosauren som gjemmer seg. På hvert oppslag møter vi nye par - før alle til slutt samles til et digert dinosaurmåltid. Gumle, gumle, tygge, tygge, smatt, smatt, slafs! 

Dinosauren bø!
Visste du at deinonychus hadde en lang og stiv hale som gjorde det lettere å holde balansen når den løp? Denne boka handler om deinonychusen Bø, men du møter også et par andre forskjellige dinosaurer. Bø er en rampete fyr - han plager og skremmer de andre og ler høyt når de blir redde. Men en dag får han smake sin egen medisin. 

Bakerst i boka er det et oppslag med enkle dinosaurfakta for den som vil lære om de farlige, forhistoriske dyrene. 

Dinosauren brøler! ble første gang utgitt i 1994 og har siden solgt i over 5 millioner eksemplarer verden over. Dette er første gang den foreligger på norsk, i oversettelse av Jan Chr. Næss. 

Fakta