Meny
 

Dinosaurer - Fossiler og fjær + barneforkle Katthult

Denne faktaserien er verdt å merke seg! Lær om kule temaer, på en lett tilgjengelig måte, som tegneserier! Solid faglig innhold, med den nyeste forskningen på området. Denne boka handler om dinosaurer. Med i bokpakken får du et fint forkle til julebaksten! Les mer
Vår pris
299,-
Spar
29,-

Veil. pris: 328,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Bok
Bok
Vår pris: 299,-
Spar: 29,-

Veil. pris: 328,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Smarte striper: Dinosaurer – Fossiler og fjær

Nord-Amerika, for 68 000 000 år siden: en Tyrannosaurus rex lister seg innpå byttet sitt. England, 200 år siden: Mary Anning graver opp en underlig, fossilisert hodeskalle. Akkurat nå: Ideene vi har om dinosaurer forandrer seg raskt!

Møt de legendariske dyrene i sine naturlige omgivelser og følg paleontologer gjennom denne fargerike historien i deres søken etter å løse det største mysteriet av dem alle: Hva skjedde med dinosaurene?

 

Forkle Katthult

Dette flotte forkledet har et stilrent og enkelt uttrykk, samtidig som fargekombinasjonen er myk og nostalgisk. Kombinasjonen av farger og striper skaper julestemning på et blunk til pepperkakebaksten, likevel er den er nøytral nok til at forkledet fint kan brukes året rundt. Forkledet er laget i myk bomull og har et praktisk justerbart bånd på baksiden, slik at det kan vokse i takt med barna! Knytes på ryggen. Vaskes på 40 grader.

Mål: lengde 58 cm, bredde 51 cm
Materiale: 100 % bomull

 

Fakta