Meny
 

Dinosaurpakke

Dinosaurer har en egen tiltrekningskraft. Disse søte og solide pappbøkene er laget for de aller minste. Les mer
Vår pris
279,-
Spar
108,-

Veil. pris: 387,-  (Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Bok
Bok
Vår pris: 279,-
Spar: 108,-

Veil. pris: 387,-  (Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Bokpakke for små dino-fans!

Dinosaurer har en egen tiltrekningskraft. Disse søte og solide pappbøkene er laget for de aller minste.

Skarpe klør, spisse tenner, lange haler - de forhistoriske dinosaurene er fascinerende. Her kan de aller minste møte dinosaurene gjennom morsomme og frodige illustrasjoner. 

‘Dinosauren brøler!’ dreier seg om motsetninger – dinosauren som brøler og dinosauren som nøler; dinosauren som er ren og fin og dinosauren som er dekket med slim eller dinosauren som skremmer deg og dinosauren som gjemmer seg. På hvert oppslag møter vi nye par – før alle til slutt samles til et digert dinosaurmåltid. Gumle, gumle, tygge, tygge, smatt, smatt, slafs!

Diplodocusen var en av de lengste dinosaurene og hadde en veldig lang hals. Denne boka handler om en diplodocus som blir kalt Jafs, men du møter også et par andre forskjellige dinosaurer. Jafs var bare så utrolig sulten - alltid! Han tok gjerne maten fra de andre dinosaurene også. 

Visste du at deinonychus hadde en lang og stiv hale som gjorde det lettere å holde balansen når den løp? Denne boka handler om deinonychusen Bø, men du møter også et par andre forskjellige dinosaurer. Bø er en rampete fyr - han plager og skremmer de andre og ler høyt når de blir redde. Men en dag får han smake sin egen medisin …

Bakerst i bøkene er det et oppslag med enkle dinosaurfakta for den som vil lære om de farlige og forhistoriske dyrene.

Fakta