Meny

Doktor Proktors tidsbadekar

Jo Nesbø har skrevet en ny fabelaktig barnebok. Denne gangen må Lise og Bulle hoppe frem og tilbake i tid for å redde doktor Proktor. Les mer
Vår pris
59,-
Spar
210,-

Veil. pris: 269,-  (Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 3 bonuskroner!

Vår pris: 59,-
Spar: 210,-

Veil. pris: 269,-  (Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 3 bonuskroner!

Om boka

Doktor Proktor har dratt til Paris for å finne igjen sin ungdomskjæreste, Juliette Margarin. En dag dumper et underlig postkort ned i postkassa til Lise Pedersen i Kanonveien. Det er fra doktor Proktor, og etter mye tyding forstår Lise og Bulle at doktor Proktor er fanget i fortiden og at de må hjelpe ham tilbake. Men hvorfor er kortet skrevet i koder, er det noen som er ute etter ham?

Gammel kjærlighet i Paris
Doktorens trofaste venner befinner seg snart i Paris, der de treffer Juliette. De fordums turtelduene ble skilt fra hverandre under dramatiske omstendigheter for nesten 40 år siden, og nå har doktor Proktor ved hjelp av sin gamle oppfinnelse, tidsbadekaret, dratt tilbake i tid for å endre det som skjedde den gang. Men han kom aldri tilbake til nåtiden, alt som ploppet opp av badekaret der Juliette trofast sto og ventet, var postkortet som hun videresendte til Lise. Det er ingen annen råd: Bulle og Lise må ta sitt livs bad, og dra til fortida for å hjelpe doktor Proktor.

Forrykende oppfølger
Jo Nesbøs første barnebok mottok strålende kritikker. Gjør deg klar til forrykende tidsreiser i denne morsomme og spennende oppfølgeren om doktor Proktor.

Jo Nesbø er vokalist og låtskriver i rockegruppen Di Derre. Men mest kjent er han kanskje som en av Norges mest populære kriminalforfattere. I 2007 debuterte Nesbø som barnebokforfatter med boka Doktor Proktors prompepulver.

Les utdrag fra boka

 

 

 

 

 

 

 

 

Fakta