Meny

DVD Wall-E + DVD Kung Fu Panda

Filmperler for barna!
WALL-E og Kung Fu Panda er to fantastiske filmer som har tatt publikum med storm! Nå kommer de endelig på DVD.
  • "Suveren underholdning" Dagbladet om Kung Fu Panda
  • "Actionsekvensene i Kung Fu Panda kan ta pusten fra deg." VG om Kung Fu Panda
  • "Spennende, morsom og original" VG om WALL-E
  • "Et lite mesterverk" Dagbladet om WALL-E
Les mer
Vår pris
349,-

(Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Vår pris: 349,-

(Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Om boka

Kung Fu Panda
Den entusiastiske, store og klumsete Po er den største Kung Fu-fan noensinne. Dette kommer ikke så godt med på jobb i familiens nudelrestaurant. Pos drømmer blir til virkelighet da skjebnen velger ham til å oppfylle en eldgammel profeti, og han blir tatt opp i Kung Fu sin verden. Her trener han sammen med sine idoler - de legendariske kamsportkrigerne Tigress, Crane, Mantis, Viper og Monkey under ledelse av deres læremester Master Shifu. Men før de vet ordet av det, er den hevnfulle og farlige snø-leoparden Tai Lung på vei mot dem og nå er det er opp til Po å forsvare de andre. Kan han oppfylle sine drømmer om å bli en Kung Fumester?

Po legger hele sin sjel - og sin tyngde - i oppgaven og den usannsynlige helten finner til slutt ut at hans største svakhet faktisk er hans største styrke.

Norske stemmer ved bla:
Anders Bye, Tshawe Baqwa, Hallvard Lydvo, Ivar Nørve, Elin Sogn, Lisa Tønne, Duc Mai-The, og Paul Ottar Haga.

WALL-E
Etter hundrevis av ensomme år med å gjøre det han var bygd for oppdager WALL-E (forkortelse for Wankelmotor-Avfalls-Last-Løfter-Ekspert) en ny livsoppgave når han møter en blank robotsonde ved navn EVA. EVA innser at WALL-E helt tilfeldig har funnet nøkkelen til planetens framtid, og skynder seg ut i rommet igjen for å vise det hun har funnet til menneskene (som venter spent på å høre at det er trygt å dra hjem). Men WALL-E følger etter EVA gjennom galaksen og drar med det i gang den mest spennende og fantasifulle eventyrkomedien som noen gang er vist på kino.

Med på WALL-Es fantastiske reise gjennom et helt univers av nye og ukjente framtidsvisjoner, er en ubetalelig serie av morsomme rollefi gurer, fra kakerlakken som er WALL-Es kjæledyr til en heroisk gjeng av kasserte roboter som ikke virker helt som de skal lenger.

 

Fakta