Min side Kundeservice Bli medlem

Dyreungene i dyreparken + Fantorangen bader

I denne bokpakka kan du bli kjent med dyreungene i Dyreparken – og bli med Fantorangen og bade!

Les mer

277,-

338,- Spar: 61,-

Utsolgt

Super sommerpakke for de minste!

I denne bokpakka kan du bli kjent med dyreungene i Dyreparken – og bli med Fantorangen og bade!

Hvor kommer dyreungene fra? I Dyreparken har de veldig mange forskjellige dyr, og de dyra får veldig søte unger! Noen av dyreungene kommer ut av egg, mens andre kommer ut av magen til mammaen sin, sånn som menneskebabyer gjør. Følg med når et egg holder på å klekkes, og se hvordan de eldre strutsekyllingene følger spent med. Nå er det like før de får en søster eller bror! Strutsen kommer ut av et egg – men hvordan kommer andre dyreunger til verden? Noen klekkes og andre fødes sammen med mange brødre og søstre.

Fantorangen bader
Noen hopper ut i enhver utfordring med liv og lyst, mens andre trenger litt mer tid på seg. Fantorangen og Pivi skal på standa og Fantorangen er selvfølgelig snabelklar! Med badering og dykkermaske freser han nedover vannsklia. Men kan det være sånn at Pivi faktisk er litt redd for vann? Fantorangen lirker og lokker, og til slutt prøver faktisk Pivi å stikke tåa i vannet ... Dette er en varm og søt historie om to veldig forskjellige venner. 

De fleste norske småbarn kjenner og elsker NRK Supers Fantorangen, som har vært en trygg og trofast følgesvenn for dem hver dag - helt fra NRK Supers oppstart i 2007. 

Detaljer

Språk
Norsk
ISBN
9788252592368
Utgivelsesår
2021
Nr
8186545

Utdrag Dyreungene

Utdrag Fantorangen

Medlemmers vurdering

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv