Meny
 

Emmas verden

; Erika Birke (Oversetter)

Bøkene om Emma er blitt lest i filler av utallige småbarn. Her får du fire bøker om søte Emma samlet i én stor bok. Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Emma-bøkene av Gunilla Wolde hører virkelig til klassikerne blant billedbøkene for de minste.


Sånn er det jo!
Emma-bøkene henter sine historier fra smårollingenes egen verden og virkelighet. De beskriver dagligdagse situasjoner og hendelser barna lett kan kjenne seg igjen i. Og er det noe små barn gjør så er det å fryde seg over gjennkjennelige situasjoner. Boka har enkle og konkrete tegningene med fokus på innlevelsen i småbarnets hverdag.

Fire klassikere
I Emmas verden kan dere lese om Emmas dag i barnehagen hvor bestevenninnen Nille venter på Emma hver dag. I fortellingen om Emma og lillebror får vi vite hva Emma synes  om det å få en lillebror og å plutselig være stor jente.

En dag oppdager Emma en brun prikk som ikke forsvinner på tannen sin. Hvordan det går med tannen til Emma - og Emma, får vi vite i fortellingen Emma hos tannlegen.

I historien Emma tvertimot gjemmer Emma seg når Pappa roper at det er sengetid. Og når hun tilslutt kommer seg i seng er hun ikke trøtt - tvertimot, Emma er våken som bare det og nå vil hun ha vann ...

Fakta