Meny
 

En lillebror til jul + Familiekalender

Mammaen og pappaen til Mikkel har en lekebutikk, og Mikkel kan ønske seg hva han vil i hele butikken til jul. De er spent på hva han velger i år, men Mikkel ønsker seg ingenting av det som er i butikken. Les mer

Vår pris
216,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Bok
Bok
Vår pris: 216,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Mammaen og pappaen til Mikkel har en lekebutikk, og Mikkel kan ønske seg hva han vil i hele butikken til jul. De er spent på hva han velger i år, men Mikkel ønsker seg ingenting av det som er i butikken. Han ønsker seg en lillebror, og han håper at foreldrene har en på lager.

I barnehagen er det ingen av barna som tror at Mikkel får en lillebror til jul. Småsøsken kommer ikke til jul. De må hentes på sykehuset.

Mikkel skriver likevel en ønskeliste til julenissen. Han grubler på om julenissen er flink til å pakke inn en lillebror, sånn at han ikke går i stykker på veien.

På Ønskerommet i Julelia blir barna til julenissen opptatt av ønskelisten til Mikkel. Nissetulla skjønner ikke hva Mikkel skal med en lillebror. Hun har en selv, Nissegutt, og han kan jo ingenting. Nissegutt tenker at Nissetulla har rett, men hva skal Mikkel få i gave da?


Boken består av 24 små kapitler og er dermed en flott kalenderbok å kose seg med mens barna venter på jul.

Familiekalender 2015

Hjelp, er det foreldremøte i dag? Og fotballtrening også ... Å drive en familie krever samme planlegging, struktur og oversikt som for en liten bedrift. Denne kalenderen gir hver dag full oversikt, dag for dag, for inntil 5 personers gjøremål. Slik blir det enkelt å planlegge passe mange aktiviteter på samme dag og tid. Knirkefri logistikk er innen rekkevidde.

 

Fakta

Om forfatteren

Lena Steimler (født 1958) har skrevet flere barnebøker, teater for barn og voksne og TV-serier. Blant annet har hun tidligere utgitt julekalenderboken Nisse på ville veier, som ble en stor suksess. Boka er illustrert av Kristin Granli.