Meny
 

En plass i solen

; Elisabeth Bjørnson (Oversetter)

Annikas opphold på Solkysten blir ingen chartertur. Hun blir virvlet inn i en verden av narkotikasmugling, omfattende hvitvasking og drap. Les mer
Vår pris
99,-
Spar
240,-

Veil. pris: 339,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 99,-
Spar: 240,-

Veil. pris: 339,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Presentert av Merete Junker, forfatter og journalist

Så er hun her igjen, Annika Bengtzon! Som den gode venninna som alltid er ute på spennende oppdrag, mens du selv oppholder deg i vante omgivelser, der absolutt ingenting skjer. Når Annika Bengtzon er klar til å fortelle, lytter du med hele kroppen.

Annika i felten
Kvällspressen er under omorganisering, og Annika får tilbud om en lederstilling, men takker nei. Heldigvis for oss, vil hun heller være journalist og jobbe ute i felten. Det morsomste, og viktigste, finnes der ute, hvor hun gjennom artiklene og reportasjene sine skal avdekke lag på lag med grums og ulovligheter, og tegne et bilde så leserne ser virkeligheten. Også kollega Berit Hamrin takker nei til tilbudet om å bli sjef, med det resultat at de får den unge Patrik som overordnet. Han terroriserer journalistene med sitt omfangsrike lappesystem. Så fort en viser seg i redaksjonen, får en fire lapper med sjekkesaker stukket i hånda.


Gassdrap i Marbella
Liza Marklunds beskrivelse av livet i redaksjonen er levende, og så naturtro at du nærmest får en følelse av å sitte på en av pultene bak din egen bærbare PC. Annika Bengtzon sendes, med et par lapper i hånda, til Marbella i Spania, der den svenske ishockeyspilleren Sebastian Söderström er gasset i hjel sammen med sin kone, sin svigermor og sine to barn. Tenåringsdatteren Suzette er den eneste som ikke er drept, men hun er til gjengjeld sporløst forsvunnet. Gassinnbrudd er visst ganske vanlig i de fasjonable rikmannsstrøkene på Solkysten, men ikke gassdrap. I Nueva Andalucía, der mange skandinaver har kjøpt seg hus på størrelse med et middels borettslag, har de fl este installert gassalarm, men denne gangen reddet den ikke beboerne. Da innbruddstyvene som gasset familien også blir funnet døde, skjønner vi at noe virkelig stort er på gang.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Piratforl.
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 464
ISBN: 9788252570137
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: En plats i solen
Nr: 9002898
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger