Meny
 

Fantastiske farger + Mine favorittdyr

I den populære serien Smarte små kommer det nå to nye bøker: Mine favorittdyr og Fantastiske farger. Med denne pakken kan nysgjerrige barn lære litt om både dyr og farger. Les mer
Vår pris
260,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Bok
Bok
Vår pris: 260,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Smarte små er en faktaserie som tar barnas spørsmål og virkelighet på alvor. En sjarmerende og lærerik serie som blander læring med lek.

Mine favorittdyr
Hvordan skal man behandle dyrene? Og hva heter de? Bli kjent med små og store dyr, som hester, griser, esler, geiter, høner, marsvin. Dyr er et tema som fenger alle små, og i Smarte små lærer de mye om dem.

Fantastiske farger
Hva heter de forskjellige fargene vi ser rundt oss hele tiden? Hvordan er fargene om dagen og om natten? Hva skjer når man blander to farger? Og hvor mange frukter er det egentlig som er røde? Bli med på en spennende reise i en verden av kunnskap.

Kvalitetsserie
I serien Smarte små får de minste barna gjennom flotte illustrasjoner og enkle tekster svar på alt de måtte lure på. Morsomme oppgaver og klaffer gjør det ekstra spennende å utforske boka.

Smarte små er en faktaserie som tar barnas spørsmål og virkelighet på alvor. I denne kvalitetsserien blandes læring med lek. Bøkene i serien Smarte små passer for barn og voksne som liker å se på bilder og undre seg sammen. Gjenom fargerike illustrasjoner, enkle tekster og klaffer som kan åpnes, får barna svar på mange forskjellige spørsmål. Bøkene har fargerike illustrasjoner.

Fakta