Meny
 

Feriepakke

Sommer med mormor og de åtte ungene

Man trenger ikke ha mange penger for å dra på ferie når man har en lastebil! Mor, far, Maren, Martin, Marte, Mads, Mona, Milly, Mina og lille Morten Minstemann kan kjøre hvor de vil på ferie, synes Far. Les mer

Vår pris
268,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Bok
Bok
Vår pris: 268,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Sommer med mormor og de åtte ungene

Man trenger ikke ha mange penger for å dra på ferie når man har en lastebil! Mor, far, Maren, Martin, Marte, Mads, Mona, Milly, Mina og lille Morten Minstemann kan kjøre hvor de vil på ferie, synes Far. Så en kveld når sommerferien snart er over, bestemmer de seg for å reise grytidlig neste morgen. Alle må ha med seg madrasser og ulltepper slik at de kan sove på lasteplanet. Så har de presenningen som tak i tilfelle regn.

Alle ungene er spente, for hvor går turen? Langt om lenge stopper Far lastebilen og når de titter ut ser de en sjø. Det blir en sommerferie hvor det går an å leke, bade og bråke så mye ungene vil, uten å tenke på noen naboer.

 

Når to skal på ferie

I Tor Åge Bringsværds herlige bok møter vi Berte og mamma på ferie til Syden. Der bader de og soler seg, og svinger seg blant kokospalmer og paraply-drinker. Det har blitt en humoristisk lekende hverdagshistorie som barna fort får som favoritt.

Små barn elsker gjentakelse og gjenkjennelse, og det er en av grunnene til at når to-bøkene fenger. I alle bøkene assosieres det fritt både i tekst og illustrasjoner, sprelsk og lekent. Det er det fantasifulle, det poetiske og de humoristiske assosiasjonene som er drivkraften i denne enkle fortellingen – til stor glede for de små. Bøkene om Berte er fargerikt og morsomt illustrer av Tina Soli.

Fakta