Meny
 

Forelska forever + Love, du liksom

Endelig får du to nye bøker om Ella og forviklingene hennes rundt venner, familie og ikke minst forelskelse. Les mer
Vår pris
275,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Bok
Bok
Vår pris: 275,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Her får du to bøker som handler om kjærlighet og forelskelse. Unni Lindell klarer å gjenspeile barns virkelighet slik at de kjenner seg igjen, ikke rart disse bøkene har blitt superpopulære.

Venner og kjærlighet

Krimdronningen Unni Lindell er også en drivende god barne- og ungdomsforfatter. Hun skriver bittersøte fortellinger som er skreddersydd for nettopp denne aldersgruppa. Love, du liksom og Forelska forever har handling som er spennende nok til å holde leserne klistrert, «-Love, du liksom ropte Christina og trampet i bakken så sanden sprutet. – Du kan ikke være kjæreste med både Olav og Xavier, Ella. Da blir det bare Juan igjen til meg. Ella beit seg i leppa. – Du fikk låne hjerte-t-skjorta mi, gråt hun. Så snudde hun seg og løpe tilbake mot hotellet.»
    Samtidig som tematikken er litt mer voksen, er bøkene likevel tilrettelagt for ferske lesere, lettlest, med store bokstaver og illustrasjoner innimellom.

Superpopulær serie

Forelska forever og Love, du liksom er 5. og 6. bok i serien om Ella. Unni Lindell skriver om store følelser i små hjerter. Hun tar leseren med inn i Ellas verden og vi tar del i hennes forventninger. Bøkene er lettleste med enkle setninger og tydelige, levende skildringer som gjør dem supre å lese selv.

Hold lesegleden ved like!

Det er viktig at barnet fortsetter å sette pris på lesing. Les gjerne høyt selv om barnet kan lese selv, og ikke minst: Gi dem noe som er spennende å lese. Det er udiskutabelt at de vil ha stor nytte og glede av å tre inn i bøkenes verden.

Unni Lindell er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er mest kjent for sine kriminalromaner, men er også prisbelønnet for sine bøker for barn og ungdom.

Fakta