Meny
Geniale grekere + Tenk om du hadde vært Kleopatra
Geniale grekere + Tenk om du hadde vært Kleopatra

Geniale grekere + Tenk om du hadde vært Kleopatra

Historiene fra det gamle Egypt og fra demokratiets vugge Hellas har trollbundet oss i generasjoner. I disse to lettleste bøkene lærer du mer om Kleopatras dramatiske historie, og om de gamle grekerne. Les mer
Vår pris
322,-
Spar
46,-

Veil. pris: 368,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 322,-
Spar: 46,-

Veil. pris: 368,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Morsomt og lærerikt!

Historiene fra det gamle Egypt og fra demokratiets vugge Hellas har trollbundet oss i generasjoner. I disse to lettleste bøkene lærer du mer om Kleopatras dramatiske historie, og om de gamle grekerne. 

Guder og gudinner, helter og monstre, Olympiske leker og geniale tenkere – historiene om de gamle grekerne er fulle av alt som er spennende! 

Vet du for eksempel hvem var den første vinneren av De olympiske leker? Eller hva en fotsoldat ble kalt i det gamle Hellas? Her finner du alt du ønsker å vite om de gamle grekerne i én super bok: fakta, myter og helter, hvordan de lurte trojanerne og mye mer. Boka inngår i en serie lettleste faktabøker for barn i småskolen, og er godt tilrettelagt, med korte kapitler og mange fotografier. Teksten er lett tilgjengelig og delvis ordnet i undergrupper som bildetekst, fakta eller skilt ut grafisk. Bakerst er et register med vanskelige ord som blir forklart. La deg underholde av spennende informasjon om virkeligheten rundt oss!

Kleopatra, hersker over Egypt
Denne boka handler om en av verdens mest berømte dronninger, nemlig Kleopatra.

Selv om hun ble født inn i en kongelig familie, var ikke livet noen dans på roser. Kleopatra måtte takle alt fra forræderi i familien til romerske generaler. Livet i palasset kunne være sjokkerende brutalt. 

Ekspertenes topptips for å overleve ved hoffet på Kleopatras tid: 
Hold godt øye med hoffmenn og hoffdamer. De kan ha mye makt! 
Hvis du klarer å sjarmere fiendene dine, kan du vinne både venner og makt. 
Husk alltid å dobbeltsjekke rykter før du gjør noe overilt! 
Pass på! Det finnes ikke noe sånt som en lykkelig kongelig familie! 

Visste du at alle brødrene til Kleopatra het det samme?

 

Fakta