Meny

Gjett hvor glad jeg er i deg + Verdens fineste bjørnunger

To bøker som hyller den store kjærligheten mellom barn og deres foreldre. Les mer
Vår pris
296,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 15 bonuskroner!

Vår pris: 296,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 15 bonuskroner!

Om boka

Barn er små filosofer, som ofte kan fundere over forholdet til foreldrene sine. Hvor glad er mamma i meg? Mener pappa virkelig at jeg er verdens beste? Foretrekker mamma og pappa søsknene mine fremfor meg?

Små barn, store spørsmål
Slik grubler den lille hareungen og de tre små bjørnungene. Heldigvis kan både harepappa og bjørnemor og bjørnefar forsikre sine små at de liker nettopp barnet sitt best av alle. Her handler det om hvor glade foreldrene er i barna sine, og ulike måter å si det på.


Koselig lesestund
Bøkene Gjett hvor glad jeg er i deg og Verdens fineste bjørnunger er en hyllest til hvor fint og kjærlig forholdet mellom foreldre og barn kan være. Den lettleste teksten og de nydelige illustrasjonene gjør at bøkene egner seg spesielt godt som høytlesning for de minste, og til barn som nettopp har lært å lese.

Hvordan skal du få fortalt hvor høyt du elsker noen?
Av og til når du er veldig, veldig glad i noen får du lyst til å fortelle akkurat hvor mye du elsker dem. Men som lille Hare Hasselbrun og Store Hare Hasselbrun oppdager, så er ikke kjærligheten lett å måle.

Yndlingsungene
Det var en gang en bjørnemor og en bjørnefar som hver kveld fortalte bjørnungene sine at de var de aller fineste bjørnungene i verden. Men en dag begynte de tre bjørnungene å lure.
Hvordan kan egentlig bjørnemor og bjørnefar vite at det er de som er de fineste i hele verden? Og hvordan kan de alle tre være finest? Selvsagt har mamma- og pappabjørn de gode svarene. Nydelig bok til lesestunden med de minste, som tar opp søskensjalusi på en fin måte.

 

Fakta