Meny

Gøy å lære klokka + Armbåndsur barn

Å kunne klokka er viktig, og det er noe som mange barn bruker litt tid på, så det er greit å begynne i tide. I denne pakka får du en pedagogisk bok og et armbåndsur. Les mer
Vår pris
259,-
Spar
89,-

Veil. pris: 348,-  (Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 13 bonuskroner!

Vår pris: 259,-
Spar: 89,-

Veil. pris: 348,-  (Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 13 bonuskroner!

Om boka

Gøy å lære klokka har som mål nettopp det – at det skal være gøy å lære klokka. Barna kan presse ut visere og bygg sin egen klokke. Så kan man stille inn viserne på når man må gå til barnehagen, eller når man pleier å spise middag. Og når er barnetv? Lær alt om klokka, her finner du over 125 spennende klaffer å utforske. Vi blir kjent med langvisere og lillevisere, analoge klokker og digitale klokker, og vi lærer litt om hvor lang tid tar. Hvor mye rekker du på ett minutt? En rekke spennende oppgaver og fakta, med utgangspunkt i kjente situasjoner som sykkelkappløp og fotballkamper lar deg bli kjent med tiden og hvordan vi deler den opp i sekunder, minutter og timer.

Ur fra Citizen
Nå er det ikke noe problem å lære seg klokka! Dette knallblå armbåndsuret har en frisk og glad farge som faller i smak hos barna. Urskiven har store og tydelige tall og visere i ulike farger. Alle deler er av god kvalitet, urverket er fra Citizen og er blant verdens mest solgte. Uret har vanntetthet på 10 bar, som vil si at det kan bades med.
Rem og urkasse er i PU-materiale, mens dekslet under er i rustfritt stål. Alle deler er selvsagt fri for nikkel.

Batteri: 377
Urverk: Citizen 2035
Vanntetthet: 10 bar

 

Fakta