Meny

Gruffalog og Lille Gruffalo + Familiekalender

Gruffalo er historien om den lille musa som overlever fordi han er så flink til å bruke ord. Les mer
Vår pris
286,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 14 bonuskroner!

Vår pris: 286,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 14 bonuskroner!

Om boka

Her er klassikeren Gruffalo og oppfølgeren Lille Gruffalo satt sammen til én bok.

Gruffalo
Den lille musa er på tur i skogen. Men der er det mange sultne dyr. Musa møter en rev, en ugle og en slange som alle gjerne kunne tenke seg en musestek. Men den lille musa er en ordentlig luring. Han forteller at han er på vei for å møte den store, fæle, skumle Gruffalo. Historiene redder musa, men så treffer musa en Gruffalo på ordentlig. Hvordan skal han komme seg ut av den knipa?

Moderne klassiker
Gruffalo har vært småbarns grøssende favoritt i flere år nå, og det er ikke rart. Både tekst og bilder er mettet med humor. Boka spiller opp mot kjente historier, og kan leses på fl ere nivåer. Dermed er Gruffalo en bok både voksne og barn kan kose seg med. Boka har vunnet mange priser og er oversatt til 23 språk.

"En overraskende, humoristisk og glad bok om fantasien og ordenes makt."
Anne Cathrine Straume, NRK

Lille Gruffalo
Gruffalo forteller ungen sin, Lille Gruffalo, hvorfor Gruffaloer aldri går inn i skogen mer, nemlig på grunn av den store, stygge musa den traff der inne en gang for lenge siden. Men Lille Gruffalo lar seg ikke skremme, og en natt sniker hun seg ut i skogen. Der møter hun slangen, ugla og reven, og alle kan fortelle om den skumle musa som elsker Gruffalokjøtt tilberedt på forskjellige måter. Men da hun endelig treffer musa er den jo bare en liten munnfull. Eller? Søt fortsettelse på suksessenboka Gruffalo.

Få knirkefri logistikk!
Hjelp, er det foreldremøte i dag? Og fotballtrening også ... Å drive en familie krever samme planlegging, struktur og oversikt som for en liten bedrift. Denne kalenderen gir hver dag full oversikt, dag for dag, for inntil 6 personers gjøremål. Slik blir det enkelt å planlegge passe mange aktiviteter på samme dag og tid, knirkefri logistikk er innen rekkevidde.

Fakta