Gutt og jente graver + later som

Bøkene om Emma og Thomas er mange foreldre kjent med fra egen oppvekst. Gutt og jente-bøkene spiller på disse bøkene, men er moderne i både pedagogisk innhold og i uttrykk. Les mer

99,-

249,- Spar: 150,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Lesesommer – barnebøker 3 for 2 Velg flere her

Moderne klassikere

Bøkene om Emma og Thomas er mange foreldre kjent med fra egen oppvekst. Gutt og jente-bøkene spiller på disse bøkene, men er moderne i både pedagogisk innhold og i uttrykk. 

For Gutt og Jente er alt mulig! Med lettfattelige setninger og et tema som sirkler rundt identitet, skjeler forfatter Hilde Matre Larsen til klassikere innenfor brukslitteraturen for de minste. Mari Kanstad Johnsens renskårne tegninger gir de samme assosiasjonene. Men ‘Gutt og Jente later som’ er noe ganske annet enn syttitallets pedagogiske bildebøker. Perspektivet er kompromissløst, barnlig og lekent. 

Gutt og Jente graver et digert hull i hagen. 

Med en diger gravemaskin.

Hva skal de putte i hullet? 

Gravemaskinen, så klart!

Gutt og Jente tuller og tøyser med grensen mellom fantasi og virkelighet, mens de fortsetter å utforske gjenkjennelige temaer for de minste - som verden, vennskap, følelser og en selv.

 

Detaljer

Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788252588651
Utgivelsesår
2018
Format
20 x 17 cm
Nr
8121303

Medlemmers vurdering

R
Reidun – 25.04.2018

– Denne skal ha for det pedagogiske forsøket, men det faller dessverre helt flatt. Språket er banalt og det blir for dumt å ikke navngi barna i boken. Jeg ble sittende å redigere ordene i boken hele veien.

C
Camilla – 12.04.2018

– Kanskje de kjedeligste og minst fengende bøkene jeg noensinne har lest til barna mine. Når barnebøker på død og liv skal ha et «pedagogisk innhold og uttrykk» så blir det sjeldent bra.

Bøker som ligner på Gutt og jente graver + later som:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv