Meny
 

Gutta i trehuset

; Hege Mehren (Oversetter)

Er du fan av en Pingles dagbok og Kaptein Supertruse? Her får du nye og kule bøker om gutta i verdens mest utrolige trehus! Les mer
Vår pris
300,-
Spar
49,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 300,-
Spar: 49,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Hvem drømmer vel ikke om å bo i et trehus? Spesielt med egen bowlingbane, et gjennomsiktig svømmebasseng, et bibliotek med bare tegneserier, en etasje med tv-spill, senger som rer seg selv, en marshmallowmaskin som følger etter deg og skyter godbiter med din favorittsmak rett inn i munnen din.

Gutta i trehuset med 13 etasjer
Andy og Terry bor i et trehus. Men det er ikke et vanlig trehus. Det er verdens mest spennende trehus med 13 etasjer, en sjokoladefoss, en dyrehage for babydinosaurer, et diskotek med selvlysende dansegulv, verdens skumleste berg- og dalbane som selv ikke døde mennesker tør å ta. Livet i trehuset ville vært perfekt for Andy og Terry hvis de ikke måtte skrive sine neste bok. Det er jo umulig å skrive bøker når man blir distrahert av tretten flygende katter, gigantiske bananer, vakre havfruer, et sjøuhyre som tror hun er en havfrue, enorme gorillaer og farlige tyggegummibobler!

Gutta i det enda større trehuset
Bli med Andy og Terry opp i den enda større trehuset med 13 nye etasjer. De har fått en skøytebane til pingvinene, en arena for gjørmebryting, et antigravitasjonskammer, en meksikans rodeo-okse, en automatisk tatoveringsmaskin, en iskrembutikk med 78 smaker og en robot kalt Edward Iskremhånd som servitør og dødens labyrint – en labyrint som er så komplisert at ingen noensinne har klart å komme seg ut igjen… vel, ikke ennå. Hva venter du på? Bli med inn!

Fakta