Meny

Hei Kembo. Valpemerket / God bedring

Kembo er en stor hund med en stor oppgave! Han kommer snart også på NRK Super. The Guardian har omtalt serien som glitrende! Les mer
Vår pris
226,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 11 bonuskroner!

Vår pris: 226,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 11 bonuskroner!

Om boka

Barnas nye favoritt

Kembo er produsert av BBC, og TV-rettighetene er solgt til 80 land. Serien er utviklet av BAFTA-vinner og Oscarnominerte Grant Orchard og var blant finalistene til 2016-kåringen av beste britiske animasjon for førskolesegmentet.

Den britiske avisen The Guardian skriver om TV-serien at «Kembo er rett og slett helt super, det likner ingenting annet som går på tv. Den er av glitrende kvalitet.

Hvem er Kembo og småtrollene?
Kembo er stor og kosete, og han er sjef for småtrollene i Klubbhuset. Det er han som har ansvaret for alt det morsomme de finner på. Og småtrollene - det er Elli, Bente, Tom, Rulle og Munter.

Hva skjedde da Kembo hadde med seg valpen Kembolini til Klubbhuset? Det er alltid noe å gjøre i Klubbhuset. Hva er det som skjer i dag? I dag er Kembos nevø Kembolini på besøk hos småtrollene. Det er kjempegøy å passe valper, men det kan være litt vanskelig også.

Hva skjedde da Elli var dårlig og ikke kom til Klubbhuset? Det er alltid noe å gjøre i Klubbhuset. Hva er det som skjer i dag? Jo, i dag er Elli borte, så Kembo og småtrollene drar for å besøke henne. På veien møter de noen nusselige venner.

 

Fakta