Meny

High School Musical-pakke

Bli kjent med dine favoritter fra High School Musical. Les historien bak filmen, skriv i dagboka, syng i mikrofonen og les en historie om gjengen! Les mer
Vår pris
331,-

(Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Vår pris: 331,-

(Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Om boka

High School Musical har tatt verden med storm! De unge skolestjernene sprer smittende sang- og danseglede. Her får du en bokpakke med en roman fra skolehverdagen, samt en bok/dagbok der du både får den første High School Musical-historien, og kan gjøre dine egne notater i. Med på kjøpet følger en super mikrofon. Bruk den som en vanlig mikrofon eller syng med til musikken den spiller.

Historien bak filmen
Husker du hvordan alt begynte? Basketstjerna Tray og smarte Gabrielle hadde hver sin vennegjeng, men i juleferien oppdaget de at de hadde felles interesser: hverandre og karaoke.

De bestemte seg for å melde seg på audition for skolens nye musikal. Det passa dårlig for Troys bestevenn Chad, resten av basketlaget, og ikke minst Troys far, som også trente laget! Smarte Gabriella trengtes på skolelaget i akademisk tikamp, og bestevennen hennes, Taylor, prøvde å få henne til å holde fokus der. Men det var søskenparet Ryan og Sharpay, regnet som skolens store teatertalenter, som dårligst likte Troy og Gabriellas beslutning om å satse på musikalen. Les hvordan deres beslutning om å gå på audition satte hele skolen på hodet!

Valentinsdagen
I boka Fra hjerte til hjerte handler det om valentinsdagen. Det er om å gjøre å samle inn mest penger ved den årlige valentin-pengeinnsamlingen "Fra hjerte til hjerte". Skolen til gjengen, East High, har 5 ganger tapt kampen mot den rivaliserende skolen West High. Sharpay er bestemt på at i år er det East High sin tur! Alle vrir hjernen for å komme på en god idé for å samle inn penger. Dramagruppa selger blomster, og Taylor og Gabriella organiserer muffinssalg for tikamplaget. Får Troy og Gabriella feiret valentinsdagen sammen når hun baker døgnet rundt, og han trener til basketkampen mot West High, som går på selve valentinerdagen? Og får Sharpay oppfylt sin drøm om seier?

 

Fakta