Meny
 
Victoria Hislop: Hjemkomsten

Hjemkomsten

; Kjell Olaf Jensen (Oversetter)

Sonia reiser til Granada for å danse. Et tilfeldig møte på en gammel kafé trekker henne inn i en hjerteskjærende fortelling fra en høydramatisk epoke i historien, den spanske borgerkrigen. Les mer
Vår pris
299,-
Spar
43,-

Veil. pris: 342,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 299,-
Spar: 43,-

Veil. pris: 342,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Flammer og flamenco

Under Alhambras majestetiske tårn kan man høre lyden av musikk og hemmeligheter i Granadas brostensbelagte gater. Britiske Sonia er ikke opptatt av byens historie – hun er der for å danse.

Et tilfeldig møte og en gjemt historie
Men i en stille kafé trekker en tilfeldig samtale og en samling gamle fotografier henne inn i en dramatisk fortelling fra den spanske borgerkrigen. Sytti år tidligere huset kafeen familien Ramirez. I 1936 splintret Francos hær landets skjøre fred, og i hjertet av Granada blir familien vitne til de fryktelige virkningene av konflikten. Splittet av politikk og tragedie må de alle velge side – og kjempe en personlig kamp mens Spania rives i biter foran øynene på dem. Hvorfor opptar den gamle historien om familien Ramirez og flamencodanserinnen Mercedes Sonia så hun nesten ikke får sove? Og hva er det med de gamle bildene på veggen i kafeen som pirrer nysgjerrigheten hennes? 

«Du verden for en bok! Hjemkomsten er vakker og velskrevet.»

Liv Gade, bokinspirator, Norli

Sonia vender tilbake
Sonia reiser hjem. Etter en samtale med faren får hun vite at moren hennes også var i Granada som ung, og da øker lysten til å reise tilbake og få vite mer om den fascinerende byen og dens historie. En historie som skal gripe inn i hennes eget liv på en uventet måte. 

Historisk verdenssuksess
Hislop tar oss med på reise – i tid og rom. Hun ble kjent over hele verden for romanen Øya (2007) og er blitt en leserfavoritt uten sidestykke, solgt i over to millioner eksemplarer verden over. Det er bare å glede seg til å reise med Hislop og Sonia til Granada, med svimlende flamenco og den spanske borgerkrigen som bakteppe for de utrolige hemmelighetene og historiene som avdekkes i løpet av fortellingen. 

«Victoria Hislops bøker formidler et historiesyn som er empatisk og varmhjertet.»

The Scotsman

 

 

Fakta

Medlemsblad

Utdrag

Om forfatteren

Victoria Hislop (f. 1959) har i flere år arbeidet som reisejournalist før hun slo igjennom som forfatter med debutromanen Øya (2007), som er solgt i over 2 millioner eksemplarer og oversatt til tjue språk. Den siste i rekken av historiske romaner er De som er elsket (2019).