Meny
 

Hva er basiller? + Sykehuset

Hva skjer egentlig når man blir syk? Noen ganger kan det skyldes bakterier eller virus – og noen ganger, heldigvis sjelden – må man på sykehus. Lærerik bokpakke som gir anledning til å snakke med barna om ting de kanskje bekymrer seg over. Les mer
Vår pris
314,-
Spar
44,-

Veil. pris: 358,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 314,-
Spar: 44,-

Veil. pris: 358,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Bokpakke for vitebegjærlige barn

Hva skjer egentlig når man blir syk? Noen ganger kan det skyldes bakterier eller virus – og noen ganger, heldigvis sjelden – må man på sykehus. Lærerik bokpakke som gir anledning til å snakke med barna om ting de kanskje bekymrer seg over.

Bakterier er så små at du ikke kan se dem uten at du bruker et apparat som FORSTØRRER mange ganger. Hvor lever de og hvordan sprer de seg? Så rart at det finnes bakterier som vi trenger – OG bakterier som kan gjøre oss syke! Let bak klaffene, så finner du svarene.

Sykehuset
Finn ut hva som skjer på innsiden av et sykehus! Der er det ganske travelt. Syke eller skadde personer drar dit for å få hjelp av leger og sykepleiere, så de kan bli bedre. Hvordan er det å besøke noen i familien eller selv være den som blir operert? Hva skjer egentlig på sykehus? Møt noen av de fantastiske menneskene som jobber der, og som hjelper andre til å bli friske. Spennende og informativ faktabok med over 50 klaffer å løfte på.

 

For ordens skyld: Redaksjonen gjør oppmerksom på at denne bokpakka var antatt lenge før korona-epidemien.

 

Fakta