Meny

Hvem da? + DVD Moldvarpen på eventyr

Hverdagens små eventyr skildret med humor og innlevelse, i bøkene om bamsen og i filmene om Muldvarpen. Les mer
Vår pris
286,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 14 bonuskroner!

Vår pris: 286,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 14 bonuskroner!

Om boka

Stina Wirsén har med Hvem-bøkene laget høykvalitets barnebøker, som rett og slett er klassikere in spe. De uttrykksfulle illustrasjonene tar hverdagskonfliktene på kornet. Hvordan ser de voksne ut i ansiktet når minsten full av pep hopper i sofaen en time etter leggetid? Og hvordan er stemningen når en har spurt om å få være med på leken og blitt avvist?

4 gode hverdagshistorier
Vi har samlet 4 små bøker i én:

Hvem bestemmer:
er en liten bok om et evig aktuelt tema; hvem bestemmer hva man skal gjøre? I denne boka møter du en stor bamse og en liten bamse. Den store bamsen mener at det er han som bestemmer, men det er ikke
den lille bamsen enig i!

Hvem blør:
Dyrene skal snekre. Det er ganske gøy, men også ganske farlig. Både katten og fuglen skader seg, og så blir alle sinte på kaninen

Hvem er sint:
I denne boka møter du en bamse og en katt. Katten vil leke med bamsen, men det får han ikke lov til. Da blir katten skikkelig sint! Da blir bamsen også sint.

 Hvem kler på seg:
Bamsen, kaninen og fuglen vil ut. Først må de kle på seg. Til å begynne med blir det feil, men så finner de ut hvilke klær som passer, og da kan de gå ut.

DVD om den lille muldvarpen
Tsjekkeren Z. Milers glade lille moldvarp har lenge vært en favoritt for både barn og voksne. Muldvarpen og vennene hans kommer stadig ut for morsomme og merkelige ting i skogen. Denne gangen besøker Muldvarpen en dyrepark og blir med på eventyr i ørkenen. Historiene fortelles med bilde akkompagnert av musikk, slik at de også passer for familiens yngste.
DVD-en inneholder 6 episoder.

Fakta