Meny
 

Hvem raser forbi?+Lille larven aldrimett

Den lille larven Aldrimett og Hvem raser forbi er bøker minsten kan lese om og om igjen. Dette er bøker med gode, tykke pappsider som tåler røff behandling. Les mer
Vår pris
242,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Bok
Bok
Vår pris: 242,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Fortellingen om Den lille larven Aldrimett er en av verdens mest populære barnebøker. Siden den ble utgitt i 1969 har den solgt i 15 millioner eksemplarer, og over 60 000 bare i Norge. Det er forståelig: For enda boka er liten, blir man glad i den lille larven som spiser seg gjennom ukedager, epler, plommer, jordbær og faktisk også sidene i boka for tilslutt å bli en vidunderlig vakker sommerfugl.Hvem raser forbi?
En sykkel, en brannbil, en drosje, en måkebil, en traktor, en turbuss, en politibil, et dollarglis, en fluktbil, en flyttebil, en motorsykkel med sidevogn, en tauebil ... alle sammen er med i dette racet. Men hvor skal de? Kan du gjette hvorfor de endelig stopper opp? Vel, det er på grunn av en bil og hvilken kan vi ikke røpe her. En morsom og annerledes bok for de yngste, som med sin nostalgiske tilnærming ikke bare underholder de små, men også morer den voksne. Et vell av detaljer gjør det morsomt å studere tegningene lenge og vel. Og med den overraskende avslutningen blir det lett et bilrace barna vil få med seg riktig mange ganger.

Fakta

Om forfatteren

Eric Carle har skrevet og illustrert over 70 bøker, og er oversatt til mer enn 50 språk. Hans mestselgende bok er ikke overraskende Den lille larven Aldrimett.