Meny
Hvor er min Mamma: På gården + I junglen
Hvor er min Mamma: På gården + I junglen

Hvor er min Mamma: På gården+I jungelen

Det lille lammet og den lille elefantungen har kommet bort fra mammaene sine – kan du hjelpe dem med å lete? To søte bøker for de minste, med solide klaffer til å trekke ut. Og selvfølgelig finner vi mammaene til slutt! Les mer
Vår pris
174,-
Spar
24,-

Veil. pris: 198,-  (Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 9 bonuskroner!

Vår pris: 174,-
Spar: 24,-

Veil. pris: 198,-  (Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 9 bonuskroner!

Om boka

Finn dyremammaen på bondegården og i jungelen! 

Det lille lammet og den lille elefantungen har kommet bort fra mammaene sine – kan du hjelpe dem med å lete? To søte bøker for de minste, med solide klaffer til å trekke ut. Og selvfølgelig finner vi mammaene til slutt! 

Lille Lam leter etter mammaen sin på bondegården, i låven, ved grisebingen og i kornåkeren – og heldigvis finner hun mammaen sin til slutt!

Lille Elefant leter blant nydelige blomster og palmer i jungelen. Heldigvis hører han et trompetstøt på savannen, og bak noen busker finner han mammaen sin! 

Dette er koselige bøker som legger opp til en rolig lesestund på fanget. Sammen kan dere hjelpe dyrebarna med å finne igjen mammaene sine. På klaffene som stikker ut, som man skal dra i, får man et hint om hva som skjuler seg på hver side. Bakerst i boka finner dere bilder av vennene til Lille Lam og Lille Elefant, så kan dere lete etter dem også underveis i boka!

 

Fakta