Meny
Ikke mer bleie + Jeg er ikke trøtt
Ikke mer bleie + Jeg er ikke trøtt

Ikke mer bleie + Jeg er ikke trøtt

Disse to nydelige bøkene handler om evig aktuelle temaer: Jeg vil ikke legge meg - og Ikke mer bleie. Perfekt utgangspunkt for samtale! Les mer
Vår pris
260,-
Spar
38,-

Veil. pris: 298,-  (Bok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 260,-
Spar: 38,-

Veil. pris: 298,-  (Bok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Søte bøker om kjente situasjoner

Disse to nydelige bøkene handler om evig aktuelle temaer: Jeg vil ikke legge meg - og Ikke mer bleie. Perfekt utgangspunkt for samtale!

Tom vil ikke legge seg. Han har så mye han skal ha gjort først, leke, bade … Men når mamma leser på senga, blir han til slutt litt søvnig, likevel. 

Mo og Mille leker, og så finner de ut at de ikke veil ha bleie. Senere blir de med pappa i butikken – og kjøper truser! Så må de øve på å sitte på potte – og det er ikke fritt for at det blir noen ulykker …

Begge bøkene er laget i solid papp og tåler mye lesing. Her er det masse å snakke om – for eksempel fargene på leker og klær, hva som er oppi lekekassa, hvorfor det er lurt å pusse tenner, om at alle kan ha et lite uhell – og en masse annet! På alle oppslag er det klaffer til å åpne og trekke i, eller hjul til å snurre på. Man kan se hva som går rundt i vaskemaskinen, pusse tennene til Tom fram og tilbake og se hva som er inni favorittboka hans. Dette pirrer nysgjerrigheten og gir samtidig finmotorisk trening for små fingre.

 

Fakta