Meny
 
Ivan og Maiken-pakke
Ivan og Maiken-pakke

Ivan og Maiken-pakke

I denne superkule pakka får du to bøker om Ivan og Majken, om vennskap og forelskelse - pluss en kraftig powerbank til mobilen! Les mer
Vår pris
479,-
Spar
268,-

Veil. pris: 747,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Bok
Bok
Vår pris: 479,-
Spar: 268,-

Veil. pris: 747,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Bokpakke om forelskelse og vennskap + powerbank! 

I denne superkule pakka får du to bøker om Ivan og Majken, om vennskap og forelskelse - pluss en kraftig powerbank til mobilen!

Majken synes ikke det er så lett å være kul. Bare det å hete Majken er jo et dårlig utgangspunkt, det fungere jo ikke på engelsk en gang. I tillegg spiller hun fiolin og har fransk valgfag (fordi mormor vil det). 

Litt sammen 
Heldigvis har Majken vært bestevenner med Tessan i årevis. Men nå har Tessan plutselig bare lyst til å prate om gutter og henge med Belinda (som egentlig er ganske slitsom). Majken har aldri vært forelsket, og hun har i hvert fall aldri vært sammen med noen. Så blir hun kjent med Ivan som også tar spilletimer (gitar, så klart). Og da Majken får en supersmart idé om hvordan hun kan bli venner med Tessan igjen, blir Ivan med på den hemmelige planen.

Kanskje sammen
Ivan og Majken er faktisk bare venner. De har hengt sammen for å få alle i klassen - særlig Tessan og Belinda - til å tro at det er noe mellom dem. Det er for å vise at Majken er kul nok, nå som Tessan mener at alt skal handle om gutter.

Men hvis Majken og Ivan bare er venner, hvorfor blir hun så glad hver gang hun ser ham da? Hvorfor får hun hjertebank når han smiler til henne? Majken vet ikke om hun tør å betro seg til Tessan. For er det kanskje sånn at hun har lyst til å være sammen med Ivan på ordentlig ... ?

«Det er Majkens sjarm og det lette, gode språket som gjør at leseren fortsetter.» 
Linn T. Sunne, Barnebokkritikk.no 

«... boken bør bli obligatorisk lesning for alle framtidige tenåringsjenter. ...»
Maria Nystrøm, Uppsala Nye Tidning

 

Powerbank
Nå er det slutt på å gå tom for strøm på uheldige tidspunkt! Med dette batteriet i veska eller sekken har du alltid en lademulighet med deg, og slipper å gå tom for strøm. Powerbanken veier kun 125 gram og har nok strøm til å fullade 1,5 smarttelefoner. Det er mulig å lade to telefoner eller nettbrett samtidig. Powerbanken fullades på ca 3 timer og har LED-lys som indikerer hvor langt den er i ladeprosessen.

Lading av powerbank: bruk den medfølgende mikro USB-kabelen som kan kobles til alle typer USB-støpsler, for eksempel lader til mobiltelefon eller nettbrett.
Lading av mobiltelefon i powerbank: koble mobiltelefonen eller nettbrettets ladekabel til powerbankens USB-port.
Mål: 11,9 x 6,6 x 1,2 cm
Vekt: 125 gram


 

 

FAKTA
Utgitt:
Språk: Norsk
ISBN: 9788252588781
Nr: 8123861
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger