Meny
 

Jakten på den grønne votten + Operasjon skrotnisse

Detektivbyrå nr. 2 er virkelig barnas favoritter! Denne gangen avslører Tiril og Oliver noen skumle tyver. I pakken får du også årets julehefte! Les mer
Vår pris
269,-
Spar
39,-

Veil. pris: 308,-  (Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Bok
Bok
Vår pris: 269,-
Spar: 39,-

Veil. pris: 308,-  (Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Operasjon skrotnisse

Flere av innbyggerne i Elvestad har vært utsatt for mystiske tyverier. Det rare er at alt som er stjålet er verdiløst skrot. Hvorfor gidder noen å stjele verdiløse ting? Ingen går til politiet for å anmelde tyveriet av skrot, så dette blir et oppdrag for Detektivbyrå nr. 2. Mystiske saker er jo deres spesialitet!

Tiril og Oliver finner snart ut at alle som har fått stjålet noe har hatt besøk av en antikvitetshandler like i forveien – kan det være en sammenheng …?

 

Jakten på den grønne votten

At Fanny har mistet en grønne votten sin, er ingen stor sak. Men som kjent er ingen sak verken for liten eller for stor for Detektivbyrå nr. 2 - og jakten på den grønne votten fører snart Tiril, Oliver og Åtto ut på et av deres mest farefulle oppdrag.

I Detektivbyrå nr. 2. sitt julehefte kan leseren selv få teste sine detektivkunnskaper og bli med på jakten ved å finne spor, løse koder og følge ledertrådene. Det gjelder å ha øynene med seg. Løsningen finnes skjult i teksten og i bildene - på neste side.

 

Fakta