Meny
 
Jakten på den siste dinosauren + Dinosaurmysteriene

Jakten på den siste dinosauren + Dinosaurmysteriene

Detektivbyrå nr. 2 er barnas favoritter! Bestefar Franz har tatt med seg Tiril, Oliver og Åtto på en hemmelig ekspedisjon. I pakken får du også et nytt, stort aktivitetshefte!

Les mer
Vår pris
287,-
Spar
41,-

Veil. pris: 328,-  (Bok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 287,-
Spar: 41,-

Veil. pris: 328,-  (Bok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Perfekt underholdningspakke fra Detektivbyrå nr. 2!

Detektivbyrå nr. 2 er barnas favoritter! Bestefar Franz har tatt med seg Tiril, Oliver og Åtto på en hemmelig ekspedisjon. I pakken får du også et nytt, stort aktivitetshefte! I den bortgjemte dalen de reiser til vandret det dinosaurer rundt på slettene for millioner av år siden. Det er ganske kult!

Av gamle knokler og bein som ble funnet i dalen ble det en gang laget ti dinosaurfigurer, alle dekorert med edelstener.

Gjennom mange års forskning og leting har professor Burum klart å finne ni av de ti verdifulle figurene. Oppdraget til bestefar Franz og Detektivbyrå nr. 2 går ut på å følge i professorens fotspor og finne den siste dinosauren.

Du kan også bli med på letingen ved å finne spor, løse koder og følge ledetrådene. Det gjelder å ha øynene med seg. Løsningen finnes skjult i teksten og i bildene – og på neste side.

Stort, fint aktivitetshefte
Prøv deg som detektiv i Detektivbyrå nr. 2 sitt aktivitetshefte med over hundre oppgaver og svar.

Tenk smart! Finn ut hvem som gjorde hva. Løs koder, finn feil, les hemmelige beskjeder, avslør de rette svarene og let etter små detaljer og bortgjemte ting som bare det mest trente øyet kan oppdage. En god detektiv må trimme hjernen for å tenke logisk og klart – så finn fram noe å skrive med, sett deg ned og gå i gang!

 

Fakta

Utdrag