Meny
 
Jakten på slottets hemmelighet + Åtto
Jakten på slottets hemmelighet + Åtto

Jakten på slottets hemmelighet + Åtto

Detektivbyrå nr 2 har blitt en megasuksess. Bli med Tiril, Oliver og Åtto på nye eventyr – og gled deg til din egen kosedyr-Åtto i pakken! Les mer
Vår pris
392,-
Spar
57,-

Veil. pris: 449,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Bok
Bok
Vår pris: 392,-
Spar: 57,-

Veil. pris: 449,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Superpakke: bok + Åtto-hund!

Detektivbyrå nr 2 har blitt en megasuksess. Bli med Tiril, Oliver og Åtto på nye eventyr – og gled deg til din egen kosedyr-Åtto i pakken!

Tiril og Oliver er på telttur med Åtto da de oppdager et blinkende lys i et av vinduene på det gamle kråkeslottet ute på Ormøya. Hva er det som foregår? Detektivene må finne spor, løse gåter og tyde koder - og leseren kan selv bli med på jakten. Det gjelder å ha øynene med seg. Løsningen finnes skjult i teksten og i bildene - og du får hjelp på neste side. Jakten går gjennom hemmelige dører, fuktige kjellere og mørke grotteganger. 

Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes' detektivserie har på rask tid etablert seg som en av våre bestselgende serier for yngre lesere. Jørn Lier Horst skriver spennende og virkelighetsnær krim fra den lille byen Elvestad. I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver - og hunden Åtto - som samler bevis, leter etter sammenhenger og tar opp en tidvis farlig jakt for å avsløre forbrytere. Hans Jørgen Sandnes utfyller fortellingene med sine fargerike og detaljerte illustrasjoner.

Barnas beste venn
Hunden Åtto, fra de populære bøkene og filmen om Detektivbyrå nr. 2, kommer til å bli barnas beste venn! Åtto er Tiril og Olivers trofaste kompis og sporhund og hjelper dem alltid med å løse store og små mysterier. Det følger med et lite hefte med informasjon om Åtto, blant annet hvorfor han har bandasje på halen!

CE-merket og godkjent etter EN71, en sikkerhetsstandard som er påkrevet for alle leker som selges i Europa.

Materiale: 100 % polyester
Mål: lengde 20 cm, høyde 14 cm.

 

Fakta

Utdrag