Meny

Jeg er ikke en frosk, kyss meg! + Fargerik safari : hvem skal ut?

Disse supersjarmerende bøkene byr sine små lesere på en god historie full av vennlig humor, og en passe porsjon med hodebry! For hvilket dyr skal ut? Les mer
Vår pris
243,-
Spar
35,-

Veil. pris: 278,-  (Bok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 12 bonuskroner!

Vår pris: 243,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 278,-  (Bok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 12 bonuskroner!

Om boka

I boka Jeg er ikke en frosk – kyss meg blir barnet godt kjent med mange forskjellige dyr. Og ikke bare det – de må faktisk kysse dem også! For prinsen har (selvfølgelig …) blitt forvandlet til en frosk og bare LESEREN kan bryte forbannelsen med et kyss!

Rim og språkglede stimulerer språkutviklingen
Dette er en moderne eventyrfortelling som går på rim, og med repetisjoner som barna elsker – slik vi kjenner det fra klassikerne Gruffalo og Muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans. Jeg er ikke en frosk, kyss meg har også en eventyr-ramme, som Bukkene Bruse på badeland. Bruk av rim gir fabulerende språkglede og bidrar til barnas språkutvikling. De nydelige illustrasjonene bidrar også til at dette er en bok barna gjerne leser igjen og igjen.

Lek og lær om eksotiske dyr! Hvem skal ut?
Nå var det bra du kom! Du skjønner, vi skal ut på SAFARI, og det er noe som ikke stemmer ute blant de ville dyrene. Ta en titt inni boka. Hvis du ser nøye etter, vil du se at på hver side er det noe eller noen som ikke passer inn. Det store spørsmålet er: Hvem skal ut? 
For de aller minste kan det holde at du sier navnet på dyrene. For de litt større (og de voksne) kan det være gøy å lese rim-gåten også! Rim og annen språklig lekenhet stimulerer til språkglede og læring. Her er kua, elefanten, katta og hunden og en hel masse andre dyr som det er morsomt å bli kjent med.

Herlige interaktive bøker for de minste som:

  • Lærer barnet nye ord og begreper! 
  • Gir barnet grunnlag for gode leseferdigheter senere!
  • Gir barnet en positiv opplevelse av bøker! 


Fargesterke tegninger som vekker begeistring

Nastja Holtfreter er en av tysklands nye up-and-coming illustratørforfattere. Hun er oversatt til mange språk og de fargesterke tegningene hennes vekker stor begeistring hos de minste leserne. 
Relieffet og de solide kartongsidene gjør boka god å holde i for små fingre.

Fakta