Meny

Jenta som kunne snakke med hunder + Ukeplanlegger

Sofie bor på Grønland sammen med familien sin. Sofie elsker hunder, og hun kan til og med snakke med dem! Sammen med den nydelige boka får du en kul ukeplan som du også kan fargelegge. Les mer
Vår pris
348,-
Spar
150,-

Veil. pris: 498,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Vår pris: 348,-
Spar: 150,-

Veil. pris: 498,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Om boka

Jenta som kunne snakke med hunder
Sofie elsker å være oppe på knausen sammen med familiens åtte sledehunder. – Vær forsiktig, sier mamma, sledehundene er ikke trygge. Men Sofie er ikke redd. Hun kan nemlig snakke hundespråket. Aller mest av alt ønsker hun seg en egen hundevalp.

Nuka er en gutt i klassen til Sofie, og hun blir invitert i bursdagen hans. Der får hun hilse på de fire nyfødte valpene. Sofie føler seg trygg på at også Nukas hunder forstår hva hun sier til dem. – Vær forsiktig, sier Nuka. Hundemammaen liker ikke at noen rører valpene, og plutselig skjer det noe fælt!

I denne nydelig illustrerte bildeboka forteller Kim Leine historien om tøffe Sofie og de 52 stingene. Heldigvis går alt bra til slutt. Den dansk-norske forfatteren Kim Leine forteller den nydelige historien om Sofie og hennes kjærlighet til hunder, som er løst basert på en historie om hans egen datter. Leserne lærer også at det er lurt å være forsiktig med hunder man ikke kjenner. Selv om man kan snakke med sine egne hunder og hunder man kjenner, så er det ikke sikkert at det virker med alle hunder …

Ukeplan-blokk for fargelegging
Sammen med hovedboka for du en hel blokk med ukeplaner med ulike mønstre på hvert ark, illustrert av Fam Irvoll. Her kan du fargelegge og planlegge hver eneste uke, så alle har oversikt over skole, trening, bursdager og annet gøy.

 

Fakta