Meny
 

Jorda rundt på 29 bokstaver

Kristin Roskiftes kritikerroste og særegne tilnærming til alfabetet gjør bokstavinnlæringen til en morsom opplevelse. Les mer
Vår pris
199,-
Spar
29,-

Veil. pris: 228,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 199,-
Spar: 29,-

Veil. pris: 228,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Alf og Beate er glade i hverandre og i å oppleve ting sammen. Bli med dem på en reise til 29 steder i hele verden, fra Amazonas til Ålesund.

Tidenes snedigste ABC

Jorda rundt på 29 bokstaver er en spennende og detaljrik billedbok. Den fungerer også som reiseskildring, og ikke minst som ABC. Hvert sted Alf og Beate besøker er illustrert med en flott tegning. Hvis du ser godt på tegningen vil du kunne se forbokstaven til stedet som besøkes. Noen ganger må du se skikkelig godt etter! På teksten til bildet står det om hva Alf og Beate opplever på stedet de besøker. Om de er på "Bryllupsreise i Budapest", "Lærerik langhelg i Las Vegas" eller bare på "Opplevelser i Oslo og omegn" kan vi love morsomme oppdagelser og mye latter. De korte setningene rommer både kjærlighet og humor.

Lek og lær

Man kan knapt lære bokstavene på en morsommere måte enn i Jorda rundt på 29 bokstaver. Allerede lesekyndige barn vil kose seg med å gå på bokstavjakt i de detaljerte tegningene. Kos dere!

Fakta