Meny

Jul i Bakkebygrenda + Julegleder

Astrid Lindgrens ‘Jul i Bakkebygrenda’ er blant de aller mest stemningsfulle juleklassikerne for barn. Sammen med den får du et familiejulehefte, med litt for både store og små. Les mer
Vår pris
359,-
Spar
29,-

Veil. pris: 388,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 359,-
Spar: 29,-

Veil. pris: 388,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Vi gleder oss til jul!

Astrid Lindgrens ‘Jul i Bakkebygrenda’ er blant de aller mest stemningsfulle juleklassikerne for barn. Sammen med den får du et familiejulehefte, med litt for både store og små.

Åh, så gøy det er med jul! Alle barna i Bakkebygrenda hjelper til med juleforberedelsene. De setter opp julenek til småfuglene og de går til skogen og hogger fire juletrær. Det lukter godt av pepperkaker og alt er så vakkert og julete at man nesten får vondt i magen. Til slutt blir det endelig julaften! 

Dette er virkelig en klassiker. Det er vanskelig å tenke seg noe annet som gir mer forventningsfull julestemning enn denne boka. Sett dere godt til rette, la julestress og vintermørke bli igjen utenfor, og stup inn i Astrid Lindgrens nydelige bok. Det vil gi gode juleminner for resten av livet.

Bokklubbens eget julehefte
I Julegleder 2019 har vi samlet en rekke tekster som har med julen å gjøre. Her vil du finne kjente og kjære litterære perler, men også nye stemmer. Her er koselig julestemning men også savn, her er utdrag fra årets julekalender på NRK, oppgaver og sanger – med andre ord mye å kose seg med når julefreden senker seg!

Fakta