Meny
Årets dager 2020 + juleheftet Julegleder 2019 = årets gavepakke!

Julegleder - julehefte+Årets dager 2020

Gjør deg klar til jul og nyttår med juleheftet Julegleder, fullstappet med herlige historier, tips og julestoff for hele familien, og Årets dager 2020 med blomster og ord fra Sigrid Undsets univers. Les mer
Vår pris
288,-
Spar
41,-

Veil. pris: 329,-  (Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 14 bonuskroner!

Vår pris: 288,-
Spar: 41,-

Veil. pris: 329,-  (Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 14 bonuskroner!

Om boka

Litterære følgesvenner

ÅRETS DAGER 2020

I Bokklubbens populære almanakk Årets dager feirer vi hundreårsjubileet for Kristin Lavransdatter med en hyllest til forfatteren, nobelprisvinneren, botanikeren og frihetsforkjemperen Sigrid Undset. 

Året rundt med blomster
Sigrid Undsets største lidenskap i livet, i tillegg til familien og skrivingen, var blomster. Og det er vekstene i Sigrid Undsets hus og hage som har inspirert til årets almanakk, med de vakreste blomster som følge gjennom året sammen med utvalgte sitater og dikt fra Undsets univers. 

Jubileum
Visste du at Sigrid Undset hittil er den siste norske forfatter som har fått Nobelprisen i litteratur? Hun fikk den for sine fantastiske middelalderromaner, særlig Kristin Lavransdatter, romanen fra 1920 som ble lest og hyllet over hele verden. Den ble skrevet om natten, etter at barna hadde sovnet, ved skrivebordet på Bjerkebæk som hun flyttet til i 1919. 

Ta vare på tiden din
I almanakken kan du ta vare på tiden din. Bruk boka som dagbok, huskelapp eller til å holde orden på avtaler og gjøremål. Skriv ned fødsels- og merkedager for venner og familie og fyll sidene til egne notater med bøker du har lest eller annet minneverdig fra året 2020. 

JULEGLEDER 2019

La julestemningen fylle dagene framover med herlige julefortellinger, julesanger, småstoff om jula, quiz og kryssord for hele familien! Finn en lun plass, tenn et lys og unn deg en rolig stund med julehistoriene i Bokklubbens julehefte. 

Julestemning på hver side
Her finner du herlig humor, fortellinger til ettertanke, smakebiter fra noen av våre fremste forfattere, som Ingvar Ambjørnsen, Sigrid Undset, Alf Prøysens filmaktuelle Bygda som glømte at det var jul, Cecilie Enger og Ketil Bjørnstad, et gammelt juleeventyr, julesanger og juledikt. Adventsversene og juleevangeliet er selvfølgelig med, og du kan lese om juletradisjoner og få smarte tips. Trim gjerne hjernen litt også, alene eller sammen med andre, mellom kakespising og selskapelighet. Her er det oppgaver for store og små. For julen er også – tradisjonen tro – en tid for stille stunder og et pusterom fra hverdagen. 

God jul fra alle oss til alle dere!

 

Terning
                  5

«Rommer alt hva julehjertet begjærer.»

Cathrine Krøger, Dagbladet (om Julegleder 2018, terningkast 5)

 

Fakta

Utdrag Årets dager

Utdrag Julegleder

Medlemsblad