Meny

Julia elsker dyr + Julia hjelper til

Disse to bøkene om Julia tar småbarnslivet på alvor! Bli med Julia og hils på dyrene (i alle fall på de som VIL hilse på) i den ene boka – og hjelp til sammen med Julia i den andre. Herlige bøker for en rolig-stund på fanget! Les mer
Vår pris
331,-
Spar
47,-

Veil. pris: 378,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Vår pris: 331,-
Spar: 47,-

Veil. pris: 378,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Om boka

Møt sjarmtrollet Julia!

Disse to bøkene om Julia tar småbarnslivet på alvor! Bli med Julia og hils på dyrene (i alle fall på de som VIL hilse på) i den ene boka – og hjelp til sammen med Julia i den andre. Herlige bøker for en rolig-stund på fanget! 

Katten er så god å kose med og grisen liker å bli klappet. Men alle dyr vil ikke. Selv om Julia løper etter dem og roper, så kommer de ikke! Andre dyr er for små og det går ikke å klappe dem uansett hvor gjerne Julia vil ... Søte Julia møter ulike dyr, og hun vil helst klemme alle. Men ikke alle dyrene liker det! Julia hilser også på marihøner, snegler og noen maur, som av og til kan gjøre litt vondt … Dyrefakta for småbarn kombineres med de unike illustrasjonene til Eriksson og Moroni. Boka er i litt større format enn de andre bøkene i Julia-serien.

Julia hjelper til
Noen dager er det litt ekstra mye som skjer! I dag har Julia og mamma mye å gjøre. Først skal de handle, så skal de bake. Men oi, så mye mel det ble overalt. Flaks at Julia har støvkost! Alt blir så fint når Julia hjelper til. Fint og litt humoristisk om å hjelpe til.

Eva Eriksson og Lisa Moroni har sammen skrevet og illustrert bøkene om sjarmtrollet Julia på to år. Julia, Lisas datter og Evas barnebarn, har stått for inspirasjonen. Her er alle med: mamma, pappa, mormor, hunden Soda - og så sjarmtrollet Julia, så klart!

 

«Så utrolig søtt og fint og lærerikt for både barn og foreldre med en utforskende to-tre-åring»
@bokmorten på Instagram om Julia-bøkene

Fakta