Meny
 
Julia spiser alt og Julia setter seg
Julia spiser alt og Julia setter seg

Julia spiser alt og Julia setter seg

Bøkene om Julia passer perfekt for en kosestund på fanget! Både barna og de voksne vil finne mye å glede seg over i disse nydelige bildebøkene. Les mer
Vår pris
260,-
Spar
38,-

Veil. pris: 298,-  (Bok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 260,-
Spar: 38,-

Veil. pris: 298,-  (Bok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Nydelige bildebøker!

Bøkene om Julia passer perfekt for en kosestund på fanget! Både barna og de voksne vil finne mye å glede seg over i disse nydelige bildebøkene.

Julia er som smårollinger flest – hun liker å prøve både det ene og det andre. Egentlig skal pappa følge henne til barnehagen, men Julia må bare sitte litt på dukkestolen, på trappa og på husken. Bare ikke i vogna! 

Mormor later som hun spiser sølekaker – men Julia spiser alt, hun! Så da går de hjem for å spise ekte mat isteden. Men mens mormor lager middag, smaker Julia på plastelina og hundemat og godtepapir, og orker nesten ikke pølser når mormors mat er ferdig. Men dessert er det alltid plass til! 

Eva Eriksson og Lisa Moroni har skrevet og illustrert Julia-bøkene sammen. Julia, Lisas to år gamle datter og Evas barnebarn, har stått for inspirasjonen. Her er alle med: mamma, pappa, mormor, hunden og så klart sjarmtrollet Julia!

 

Fakta