Meny
 

Kaptein Supertruse 3+4

; Vibeke Ekeland Grønn (Oversetter)

Bøkene om Kaptein Supertruse passer like godt til lesetrening, som til høytlesning på sengekanten. Her er det bare å forberede lattermusklene på hardt arbeid! Les mer
Vår pris
300,-
Spar
49,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 300,-
Spar: 49,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Du kommer til å le høyt og lenge av disse to bøkene som er fulle av action, trøkk og moro. De er laget som delvis tegneserie, delvis roman, med mange bilder og ikke for mye tekst. Supre bøker for deg som synes det kan være litt vanskelig å komme gjennom en hel bok.

Slemme kantinedamer
I bok 3: Kaptein Supertruse og invasjonen fra de utrolig slemme kantinedamene fra verdensrommet (og det påfølgende angrepet fra de like onde zombie-nerdene) er Kaptein Supertruse klar for sin livs kamp. Et romskip lander på taket av Jerome Horwitz-skolen. Tre onde romvesener, Zorx, Klax og Jennifer, planlegger å ta over verden ved å lokke skolebarna til seg og bruke dem som slaver. Men slapp av - Kaptein Supertruse er sikker på at han kan håndtere saken.

Professorens farlige felle
Bok 4: Kaptein Supertruse og Professor Bæsjebleies farlige felle. Thomas og Harald er ikke slemme, de bare liker å tulle litt med folk. Dessverre skaper deres tankefulle rampestreker av og til mye trøbbel for dem. Og når Professor Bæsjebleie blir deres nye naturfaglærer ... Vel, da forårsaker Thomas og Harald at nesten hele planeten blir tatt over av en splitterpine gal vitenskapsmann i robotdrakt. Hvem kan stoppe Professor Bæsjebleie? Dette må være en jobb for Kaptein Supertruse.

Ellevilt, oppfinnsomt og morsomt
Dav Pilkey er en svært populær barnebokforfatter. Bøkene om Kaptein Supertruse har ligget på New York Times’ bestselgerliste flere ganger, og nå lager Dream Works Animation film om superhelten. Historiene om Kaptein Supertuse er elleville, oppfinnsomme og svært morsomme. Dette er historier som virkelig vekker leselysten.

Fakta