Meny
 

Katt kan i parken / Katt kan om morgenen

To hverdagsrealistisk og sjarmerende små bøker om det å skulle gjøre ALT selv. Svært gjenkjennelige situasjoner, for både store og små, får deg fort til å dra på smilebåndet. Les mer
Vår pris
260,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Bok
Bok
Vår pris: 260,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Katt kan om morgenen
Først skal frokost spises og så tennene pusses og til slutt skal kanskje klærne på. Og er Mamma heldig får hun en slurk kaffe mens Katt beslaglegger avisen.

Katt kan i parken
På veien til parken får Katt kjøre vogna og bære pinner og trykke på knappen så alle bilene stopper. Og mens Katt leker med jenta passer Mamma på å ringe. Men man får ikke jage endene i parken!

Fra småbarns hverdagsliv
I de to små bøkenen om Katt kan skildres hverdagens små hendelser med humor og innlevelse. Svenske Sanna Töringe henvender seg til de minste barna med sine bildebøker om små, men viktige hverdagslige hendelser. De gjenkjennbare situasjonene lokker fram smil og latter hos så vel barn som høytleser.

Om og om igjen
Har du lurt på hvorfor mange små barn gjerne vil lese den samme boka om og om igjen? Det skyldes særlig to ting. For det første opplever små barn spenning på en annen måte enn større barn og voksne. Små barn synes det er spennende å vente på det de vet skal komme. For det andre opplever de mestring når de får bekreftelse på at de vet hva som skjuler seg på neste side i boka.

Vi har to av bøkene: "Katt Kan i parken" og "Katt Kan om morgenen" og her er gjenkjennelige tannbørstekamper "Katt kan! Katt kan!" og mammaer som sitter på benken i parken og er så oppslukt av mobiltelefonen at hun ikke får med seg hva barna egentlig holder på med (overhodet ikke gjenkjennelig! ehm ...) Lillebror fryder seg og ler hver bidige gang Katt gjør noe mammaen ikke synes er greit og roper entusiastisk med: Katt kan!
Susanne Kaluza, blogger og forfatter

Fakta