Meny
 

Kjelle i hundebarnehagen+Hører du,Kjelle

Vår pris
330,-

(Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 330,-

(Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Hunden Kjelle hører mange spennende lyder. Det er regnet som drypper og klokka som tikker. Og plutselig hører Kjelle noen som bjeffer. Hvem kan det være? Dette er en bok for de minste barna, som kan gjette hva som lager de ulike lydene. Sanselig og morsom! 

Kjelle elsker å være hjemme med eieren sin, Men en dag sier eieren at hun har fått jobb, og at Kjelle må begynne i hundebarnehage. Kjelle blir engstelig. Tenk om de andre hundene er dumme mot ham? Kanskje han ikke får noen venner? Det kan være ganske skummelt å begynne i barnehage! Heldigvis går det fint, og Kjelle får mange venner.

Kjelle

 

Mia Maria Güettlers illustrasjoner er bedårende, og de milde fargene, små detaljene og sirlige konturene står flott til den underfundige teksten. Her er det hundens perspektiv som gjelder, både i tekst og bilder.

Hvem passer bokpakken for?
Kjelle-bøkene passer godt for de aller yngste – Hører du, Kjelle er veldig enkel med lite tekst, og barna kan gjette på lyder. Kjelle i hundebarnehagen har litt mer tekst, og passer best for barn fra 1 år og opp til omtrent tre år.

Fakta