Meny
 

Klar, ferdig skole + Skolehuset

Med disse to bøkene blir den lange ventetiden til skolestart morsommere. Les mer
Vår pris
260,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 260,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Mange barn er svært ivrige på å lære både bokstaver og tall når de nærmer seg skolestart. Denne bokpakken inneholder både en bok som kan brettes ut og bli til et lekehus, og en arbeidsbok for dem som vil jobbe ordentlig.

Skolehuset - bok og lekehus
Møt gjengen av lærevillige "skolinger" på Lilleby skole. Malvin Mus, Leo Einstein og marihønetvillingene Mille og Monika er bare noen av barna på skolen til lærerne Mia Mjau og Evelyn Ellie.

Skolehuset er en bok som kan brettes ut, og som blir til tre klasserom og en skolegård. Sett fantasien i gang med alle de vedlagte papirfigurene og klistremerkene. Press ut figurene og lek skole dagen lang. Når leken er over, kan huset brettes sammen og få plass i bokhyllen igjen.

Klar, ferdig skole! - en ekte arbeidsbok
Det er gøy å lære med Skolingene og med boka Klar, ferdig skole! kan de som er nesten skoleklare øve seg på å tegne og skrive oppgaver sammen med figurene på Lilleby skole i boka Skolehuset. Med Skolingene blir ventetiden til den virkelige skolestarten morsommere.

Fakta

Om forfatteren

Ellen Crimi-Trent har bakgrunn fra Pratt Institute i Brooklyn, New York, og har jobbet med design av blant annet klær, tekstiler og keramikk. Med universet rundt skolingene har hun fått oppfylt sitt ønske om å illustrere bøker for barn. Hun bor i Massachusetts, USA, med mann og to barn.