Meny

Kom inn i huset+ Svensken, dansken og nordmannen

Etter å ha lest disse bøkene kan du svare på begge spørsmålene med glans! Nyttig kunnskap og humor for hele familien. Les mer
Vår pris
278,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 14 bonuskroner!

Vår pris: 278,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 14 bonuskroner!

Om boka

Super lesetrening!
Vitser og fakta som motiverer til å lese lenger
- Nyttig og fascinerende kunnskap
- Underholdning for små og store
- Bøker fulle av fargerike og fantasifulle tegninger

Denne bokpakken er super for deg som trener på å lese. Morsomme vitser og spennende fakta gjør lesingen spennende og motiverende, lesetreningen er en ren bonus!

Kom inn i huset - slik virker det
Hvordan ser det egentlig ut inne i en støvsuger? Og hvordan kommer bildene inn i TVn? Barna lurer på og spør om det meste og skrur fra hverandre mye. Her er boken for de nysgjerrige, både barn og foreldre, som lurer på hvordan ting de har rundt seg til daglig egentlig virker. Hva hender egentlig i det man stikker nøkkelen inn i låsen på døra og vrir om? Og hva gjør at akkurat din nøkkel passer til døra i huset ditt, men ikke i låsen til kompisen din? Vel inne i huset skrur du på lyset. Men hvordan går det til at elektrisiteten kommer inn i ditt hus, og i din lampe bare ved at du trykker på en knapp? Her får nysgjerrige barn virkelig noe å bryne seg på!

Svensken, dansken og nordmannen
Kan du en vits om svensken, dansken og nordmannen? Etter å ha lest denne boken kan du enda flere. For nå har disse tre kjente typene endelig fått sin egen bok. Bloddryppende historier, teite konkurranser og imponerende prestasjoner. Når svensken, dansken og nordmannen møtes, gjelder det å være størst og først, holde ut lengst og være smartere enn de andre. Jørn Roeim har fra før utgitt Barnas store humorbok, Barnas store vitseleksikon, Barnas store gåtebok og mange andre populære bøker for barn.Det fine med disse vitsene er at så lenge man husker poenget, så kan de gjenfortelles uten å lese høyt. Det er alltid bra å ha noen vitser å lager!

På sporet
Svensken, dansken og nordmannen gikk tur
i skogen en fin vinterdag. Plutselig fikk de se
et spor i snøen og begynte å diskutere hva
slags spor det kunne være.
- Jeg tror det må være harespor, sa svensken.
- Jeg tror det må være revespor, sa dansken.
- Jeg er nesten helt sikker på at det
er bjørnespor, sa nordmannen.
Men så kom toget.

Fakta