Meny
 

Krise-Kristine tar kaka + knuser rekorde

; Jan Christopher Næss (Oversetter)

I de nye bøkene om Krise-Kristine prøver hun å bli et nytt og bedre menneske, men til tross for gode intensjoner, går det slettes ikke på skinner. Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

2i1: Krise-Kristine tar kaka og Krise-Kristine knuser rekorder

I de nye bøkene om Krise-Kristine prøver hun å bli et nytt og bedre menneske - men til tross for gode intensjoner, går det slettes ikke på skinner.

Krise-Kristine tar kaka

Det går aldri helt som Krise-Kristine har tenkt. Å sage den flinkeste jenta i klassen i to skulle være et magisk bidrag til skolens talentkonkurranse. Og hun mente ikke å lage så mye ablegøyer på skoleturen. Det er jo nesten helt tilfeldig at vaktmesteren har måttet ringe brannvesenet hele tre ganger i løpet av det siste året. Og det var jo ikke hennes feil at hun ble utsatt for en mumies forbannelse. Og drømmekaka hun laget til morens bursdag ... vel, den tok rett og slett KAKA!

Krise-Kristine knuser rekorder

Krise-Kristine vil gjerne sette verdensrekord, fange en vampyr og ellers gi bestemor en fullstendig makeover for å få smeltet hjertet hennes og la det bli fylt med glede. Men hvordan fanger man egentlig en vampyr? Først må man finne en. Herr Bøthe-Berg, kjæresten til tanta Didi, ser litt skummel ut, og dessuten er han bankdirektør. Krise-Kristine bestemmer seg for å sette ham på prøve, med makaroni med sjenerøse mengder hvitløk.

Bøkene om katastrofemagneten er en knallsuksess, og her får du seks supermorsomme fortellinger i samme bok. Krise-Kristine har alt som skal til for å friste de yngste leserne, ellevill humor og (nesten) gjenkjennelige situasjoner. Krise-Kristine passer både for barn som akkurat har lært å lese og de som leser med flyt.

Fakta