Meny
 

Kroppen

Vår pris
174,-
Spar
25,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 174,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Fra de er helt små er barn interessert i seg selv og sin egen kropp. De bruker alle sansene, er opptatt av språk og vil gjerne lære ordene for de tingene de ser. Denne boka konsentrerer seg om de delene av kroppen barna kan se, kjenne eller høre, noe som er spesielt viktig for denne aldersgruppen.

Hull i huden
Emma og Marius går i barnehagen og synes det er spennende å lære nye ting om seg selv. Nå skal Emma til frisøren. Det gjør ikke vondt, for håret er dødt og føler ingenting. Men det er litt merkelig, for hun ser så annerledes ut etterpå. Men hun blir veldig fin! Barn har lett for å slå seg, få små sår og blø. I Kroppen kan du blant annet lese om huden, og hva som skjer hvis det går hull på den. Emma opplever akkurat det. Og det er jammen godt å vite hva som egentlig skjer, hvordan man kan gjøre noe med det – og at det går bra til slutt!
 
Men det er utenpå...
Ikke alle mennesker ser like ut. Noen har forskjellig farge på huden og på håret. Og noen har kanskje ikke hår i det hele tatt. Men inni er vi ganske like, og alle mennesker trenger de sammen tingene for å leve og ha det bra. Vi trenger mat, drikke, et sted å bo, ren luft å pust i og vi trenger å vaske oss. Alt dette kan du lære om i Kroppen. Boka formidler kunnskap om kroppen med et enkelt, direkte og forståelig språk, akkurat slik barn liker det.

Les Tine sin blogg: Kroppen av Birte Svatun - perfekt for undring og utforsking
"Forrige uke tok jeg frem Birte Svatun sin bok Kroppen da jeg skulle ha samlingsstund med 12 barn på 4 og 5 år. Dette viste seg å skulle bli årets første innertier, for denne boken og samlingen(e) gikk rett hjem hos den kresne målgruppen"

Redaktørens anbefaling: Faktabøker er en god kilde til kunnskap for nysgjerrige barn. Hvorfor har vi skjelettet, og hvilken farge er det på huden din? Hvorfor blir noen lettere solbrent enn andre? Barna lurer på mye rart, og det er ikke alt som er like lett å svare på. Da er denne boka godå ha!

Fakta