Meny

Kult med mat

Denne superkule kokeboka passer for alle som har lyst til å lage mat selv. Her finner du oppskrifter på alt fra rørte blåbær til brød og ordentlig middag. Hva med ovnsbakt laks med timian, for eksempel? Les mer
Vår pris
79,-
Spar
150,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 4 bonuskroner!

Vår pris: 79,-
Spar: 150,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 4 bonuskroner!

Om boka

Denne superkule kokeboka passer for alle som har lyst til å lage mat selv. Her finner du oppskrifter på alt fra rørte blåbær til brød og ordentlig middag. Hva med ovnsbakt laks med timian, for eksempel?

Dette er kamuflert som en barnebok, men egentlig er dette en bok for alle smarte foreldre! Sett barna i gang på kjøkkenet fra de er små (de trenger selvfølgelig hjelp til å begynne med), så kan du ganske raskt se fram til at de kan lage middag en dag eller to i uka.

Matkunnskap=god helse
Det aller viktigste argumentet for at barna skal involveres på kjøkkenet i tidlig alder, er imidlertid at de lærer å lage mat fra bunnen av, og at de venner seg til et sunt kosthold. Det å kjenne seg hjemme på et kjøkken og beherske grunnleggende matlagning betyr mye for helsa i det lange løp. Og i tillegg kommer poden til å rule når de får mat og helse på skolen!

Fristende retter
I boka finner du oppskrifter på både frokost, lunsj, middag og noe søtt. Oppskriftene spenner fra det helt enkle, som å røre blåbær – til mer avanserte ting, som chili con carne eller grønnsaksuppe. Til grønnsaksuppa kan man selvfølgelig friste med deilig månebrød, som ser litt ut som månesteiner, men som heldigvis smaker bedre. Blant hjørnesteinene i grunnleggende matlaging finner man også retter som omelett, pannekaker og ordentlig tomatsuppe. Og visste du at man kan lage sin egen smøreost? Det er ikke engang særlig vanskelig – men det tar litt tid. Osten smaker fortreffelig på månebrød.

Fra innholdet
Månebrød
Hjemmelaget ost
Varme sjokodrikker
Herlig havregrøt
Spansk omelett
Perfekte pannekaker
Treretters middag på pinne
Bakt potet
Chili con carne
Couscous-kos
Italiensk pastamiddag
En dose eggedosis
Sjokobanansnadder
Verdens raskeste sjokoladekake

Fakta