Meny
 
Kysse-katastrofer + Boble-løgner + Stålflaske
Kysse-katastrofer + Boble-løgner + Stålflaske

Kysse-katastrofer + Boble-løgner + Stålflaske

Line er en ganske vanlig jente. Bøkene om henne handler om gjenkjennelige temaer, om vennskap, press og løgner som vokser. Sammen med bøkene får du en fin stålflaske fra norske Blafre. Les mer
Vår pris
499,-
Spar
78,-

Veil. pris: 577,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 499,-
Spar: 78,-

Veil. pris: 577,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Perfekte slukebøker + fin flaske fra Blafre!

Line er en ganske vanlig jente. Bøkene om henne handler om gjenkjennelige temaer, om vennskap, press og løgner som vokser. Sammen med bøkene får du en fin stålflaske fra norske Blafre.

Kysse-katastrofer
Line gleder seg vilt, for hun skal overnatte hos Alex. De skal ha en supermorsom pysjamasfest. Men så tabber Line seg fryktelig ut, to ganger på rad. Ikke nok med det, men Jeff Bjeff er sykt irriterende, og noen legger hemmelige planer. Hva skjer? Kommer kvelden til å ende som et mareritt?

Boble-katastrofer
Line MÅ ha ny boblejakke. Den skal være prikk lik jakken til Emma og Eva, for kule venninner har nemlig de samme tingene. Det sier Emma og Eva.

Men mamma sier nei, for Line fikk ny i fjor. Hva skal hun gjøre? Heldigvis har Alex en genial idé.

Snakk med barna om viktige temaer
Bøkene i Lines verden passer både til å lese selv og til å lese høyt fra hjemme eller i klassen. I tillegg til at bøkene er morsomme og spennende, engasjerer de fordi de handler om situasjoner og utfordringer som barn lett kjenner seg igjen i. De er fine å bruke som inspirasjon til å snakke med barn om ting som er viktig i deres hverdag: Om å stå imot gruppepress, om å tørre å si hva man mener selv om venner mener noe annet, om forholdet mellom barn og voksne, om å ønske seg noe man ikke får, om å stå opp for seg selv og lete etter løsninger som fungerer for seg selv og andre  og mange andre temaer.

På forfatterens hjemmeside www.anneliklepp.no kan lærere og foreldre få tips til spørsmål etter hvert kapittel. Slik kan bøkene i Lines verden både gi leseglede og sette i gang spennende samtaler. 

Fin og praktisk drikkeflaske
Når man vokser og er aktiv, er det viktig å få i seg nok væske. Den elegante stålflasken fra Blafre er norskprodusert og laget av stål og trygg plast. Her kan barnet ditt fylle en halv liter med iskald saft, frisk juice eller noe annet godt å slukke tørsten med.

Flasken er laget av rustfritt, resirkulerbart stål, og plastkorken er fri for ftalater og BPA. For å huske på hvem i flokken flasken tilhører, kan du også kjøpe en av Blafres navnelapper for å feste på. Korken er slitesterk og tåler oppvaskmaskin. 

● Tåler oppvaskmaskin

● Rommer ca. 500 ml 

● Mål: 19 cm x 8 cm x 8 cm (LxBxH)

● Vekt: 0,1180 kg

● Unngå koking av korken eller for høy temperatur (fasongen på korken kan endre seg)

 

Fakta

Utdrag: Boble-løgner

 

Utdrag: Kysse-katastrofer