Meny

Lær å skrive ord + Skolestart 4-6 år

Disse to bøkene er pedagogiske og morsomme, og passer godt for alle som skal gå siste år i barnehagen eller begynne på skolen. Her kan de pusle i timevis med bokstavene og med å øve opp øye-hånd-koordinasjon. Les mer
Vår pris
217,-
Spar
32,-

Veil. pris: 249,-  (Bok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 11 bonuskroner!

Vår pris: 217,-
Spar: 32,-

Veil. pris: 249,-  (Bok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 11 bonuskroner!

Om boka

Lær å skrive ord
Med mer enn 140 nøkkelord til å streke opp og kopiere er dette en fin innføring i å skrive. Vi ser på alfabetet først, og så setter vi navn på kroppsdelene, ville dyr, husdyr og ting på gården, klær, møbler og ting i hjemmet og nærområdet, kjøretøyer, matvarer, former, farger og skoleting. Med tavletusjen som følger med, er det bare å stryke ut og prøve på ny hvis du ikke får det helt pent til.

Skolestart 4-6 år
Få en tidlig start på å lære lesing, regning og skriving med denne Gullstjerne-boka, som omfatter flere skolefag!
Boka rommer tre av de mest populære Gullstjerne-heftene - Gøy med matte, Gøy å skrive og Gøy med bokstaver - som har lært tusenvis av norske barn å skrive og regne. Forfatterne har lang erfaring som lærere, og forståelige oppgaver med fargerike tegninger gjør læringen morsom og enkel. Hvilken bokstav begynner ordene på? Kjenn igjen ord som rimer. I mattedelen ser vi på størrelser, mengder og andre begreper, og vi øver oss på telling. Vi øver også på å skrive pent og leselig.

 

Fakta